Bach y Bach, a l’Església de Sant Felip Neri de Palma a benefici de MALLORCA SENSE FAM, el dimecres 19 de juliol de 2017

Mallorca Sense Fam organitza un concert benèfic a càrrec de Juan Luís Gallego, Lucía Barrero, Elizabeth Romero, Luís Correa i Enrique Sánchez amb el programa “Bach i Bach” a l’Església de  Sant Felip Neri  de Palma, el proper dia 19 de juliol a les 20:00 hores. Entrada donatiu: 10 €

El proper dia 19 de juliol, els professors: Juan Luís Gallego, Lucía Barrero, Elizabeth Romero, Luís Correa i Enrique Sánchez realitzaràn un concert a l’església de  Sant Felip Neri de Palma, amb un interessant programa: Preludi de Suite nº 2 en re menor, Chacona de la Partita nº 2 BWV 1004, Fuga de la Sonata nº 3 BWV 1005 y Suite nº 2 en si menor per a flauta y cordes, de Johann Sebastiàn Bach y Cuarteto nº 3 para flauta i cordes BW 58 de Johann Christiàn Bach.

Una vegada més s’uneixen cultura i solidaritat, en aquesta ocasió es tracta de músics que en anteriors ocasions ja han col·laborat en concerts benèfics, per recolzar el projecte de Mallorca Sense Fam, el cuartet de corda està format per: Juan Luís Gallego i Lucía Barrero, violins. Elizabeth Romero, viola. Luís Correa, violoncel i Enrique Sánchez, flauta.

Al no comptar amb subvencions ni ajudes de l’administració, Mallorca Sense Fam, organitza esdeveniments com el present per a la captació de fons i poder seguir amb el seu projecte, que no és un altre que el d’ajudar als més necessitats.

L’entrada donatiu és de 10 € i la totalitat de la recaptació es destinarà a la compra d’aliments.

Mallorca Sense Fam, inscrita l’any 2009 i declarada d’utilitat pública el dia 11 de juliol de 2013. Neix com a resposta a la pobresa que l’actual crisi genera i amb l’objectiu i la voluntat de sensibilitzar a la societat mallorquina enfront d’aquest greu problema. La seu, magatzem i centre de distribució d’aliments està situada al carrer Vinyet, 9 de Palma.

Mallorca Sense Fam, durant el darrer any 2016 va ajudar directament i a través d’entitats i centres assistencials a més de 1.200 famílies, per la qual cosa l’ajuda arriba a més de 4.000 persones.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.